1. Korzystacie z niej?
2. Czy można tu pisać ostrzeżenia itp.?
3. Czy osoby które się tu wpisze mogą tyle nie złościć (terroryzaowanie)?
4. Co o niej sądzicie?
Prosze o konkretne odpowiedzi w podpunktach!
Witaj na przyjaznym forum ogrodniczym! Rośliny tropikalne i egzotyczne to nasza pasja • Dziel się radością z uprawy roślin na niekomercyjnym i kameralnym forum bez cenzury
|
Napisane: 5 maj 2006, o 21:18 |
|
Napisane: 9 maj 2006, o 20:40 |
|
Napisane: 10 maj 2006, o 14:31 |
Napisał: bela
Ale myślę , że ludzie , którzy nie dorośli do dyskusji powinni w jakiś sposób dostać po nosie .I dla nich właśnie ma być taka lista .
|
Napisane: 10 maj 2006, o 19:42 |
|
Napisane: 12 sie 2006, o 22:28 |
Napisał: mateusz-swiatek1
Napisał: bela
Ale myślę , że ludzie , którzy nie dorośli do dyskusji powinni w jakiś sposób dostać po nosie .I dla nich właśnie ma być taka lista .
Sorka ale ja dla przykładu mam 12 lat
|
Napisane: 12 sie 2006, o 23:03 |
|
Napisane: 13 sie 2006, o 18:04 |
Napisał: gilliam
Ehehęę... jakby to tu... wyrazić się... Niektórzy są wielcy jak konie, mają głosy grube jak lektorzy filmów akcji, niektórzy są nawet po 40-stce, a jeszcze nie są dojrzali. Bycie dojrzalym to nie jest kwestia wieku! Ludzie, poczytajcie trochę, porozumujcie. "Nie jestem dzidzią, bo jak odbieram telefon, to ktoś myśli, ze jestem moją mamą" to jeszcze nie jest argument, aby stwierdzić, że jest się na kolejnym poziomie.
Czemu tak bardzo boimy się być dziećmi?
Gdy miałem 7 lat, malowałem jak Rafael. Aby nauczyć się malować jak dziecko, potrzebowałem połowy życia Picasso
Ja osobiśie zazwyczaj nielubię dzieci. Bo ludzie teraz zamiast do lasu to zabierają je na spacer do hipermarketu. Zamiast niańczyć, to dają im telewizor. Ale gdyby nie to, że te dzieci nie mają często nawet okazji mysleć samodzielnie i budować własne ideały, ponieważ dostają jakiś tani pakiet uniwersalnych poglądów od swoich niekompetentnych mieszczańskich rodziców, gdyby nie to, że one już takie są/muszą być/stały się, to dzieci są naprawdę takie czyste, idealne, dopóki ich się nie wypatroszy z tej czystości i nie wypcha jakimś ścierwem używanej idealogii ze sklepu z zachodnią odzieżą.
I po co ta gatka-szmatka, że niejesteśmy już dziećmi? Skoro tak- nie jesteśmy wiele warci.