Witajcie. Miło mi poinformować Was że w ostatnim czasie zakończyłem z powodzeniem prace związane z opracowaniem uniwersalnego i co najważniejsze całkowicie naturalnego środka do zwalczania mszyc, przędziorków i tarczników. Obecnie będę testował jeszcze preparat na wełnowcach. W tym celu zakupiłem trochę roślin z marketu (w których spodziewam się tych szkodników) i poddałem je w izolowanym miejscu kwarantannie w celu namnożenia paskudztwa). Gdy szkodniki osiągną docelową wielkość i liczebność wykonam kolejny test.
W skrócie: wykonałem uniwersalny preparat wieloskładnikowy o długotrwałym działaniu. Jest to silny, trudnozmywalny preparat który może być z powodzeniem stosowany w domu bez ryzyka zatrucia ludzi. W wolnej chwili umieszczę zdjęcia porównawcze pokazujące jak działa preparat. Najprawdopodobniej wkrótce będzie on także dostępny w naszym sklepiku.
Chciałbym poprosić Was o jakieś propozycje nazwy rozpoznawczej / handlowej dla takiego preparatu. Jeśli któraś z zaproponowanych nazw mi się spodoba być może nagrodzę autorkę lub autora propozycji. Dziękuję i pozdrawiam.