Uroczyście ogłaszam, że zwycięzcą konkursu na hasło reklamowe serwisu Oleander - zostaje
Snake PL_isskenza hasło / wierszyk :
Zasadź w pamięci adres ten bratku,
jeśli masz fiołka na punkcie kwiatków
a także za hasła:
Oleander.pl Z nami wyrośnie Ci w te pędy
Oleander.pl. Oaza roślinomanów
Zwycięzca zgodnie z warunkami konkursu otrzymuje nasiona wartości 100 zł.
W związku z dużą ilością również całkiem ciekawych propozycji, postanowiłem zwiększyć pulę nagród o dodatkowo 50 zł w postaci nasion (przypadnie więc 10 zł "na głowę"
i rozdzielić ją wśród następujących osób:
Szumiza hasło:
Oleander.pl - o roślinach wiemy wszystko
Mefisto79Sniadanie pod Palmami? Spacer w poludnie w orientalnym ogrodzie? Popoludnie w jungli? Wieczor w gaju oliwnym? Noc pod baobabem? Spelnij marzenia - Oleander.pl
Mateusz-swiatek1Oleander.pl – niech moc roślin będzie z tobą.
macioza1oleander.pl -
tu konkursów pełno jest , bo ta strona jest the best!
MogwaiOleander.pl - wejdź na strone natury
Każda z wyżej wymienionych 5 osób - otrzymuje nasiona wartości 10 zł.
Wszystkie wysyłki na mój koszt.
Dodatkowa nagroda dla:
biedronka za propozycję:
sex w baobabie - otrzymuje nagrodę specjalną - 10 buziaków - do odbioru w siedzibie firmy lub z dowozem;)
Wszyscy dodatkowo nagrodzeni otrzymują 10 zł w formie nasion egzotycznych roślin (koszt przesyłki ja pokrywam). Wygrywający dostarcza mi listę nasion na których mu zależy. Z podanej listy wybieram te których mam więcej i przekazuję je wygrywającemu (dotyczy wszystkich wygrywających).
Oczywiście zwycięzca konkursu - otrzymuje 100 zł w formie nasion (proszę o przedstawienie listy najbardziej mile widzianych pozycji).
Wszystkim pozostałym uczestnikom gratuluję pomysłowości i serdecznie dziękuję za udział w konkursie. Życzę Wam wygranej w kolejnych konkursach i zapraszam do aktywności na forum. Jednocześnie przypominam o trwającym ciągle konkursie na najfajniejszy post. Dziś lub w najbliższych dniach odbędzie się wybór zwycięzcy - w ostatnim bowiem czasie nazbierało się sporo ciekawych listów. Jednocześnie przepraszam że ogłoszenie rozwiązania przeciągnęło się o 20 dni. Początek roku to trudny i bardzo pracowity okres stąd to opóźnienie. Jeszcze raz dziękuję wszystkim za aktywność, gratuluję zwycięzcom i proszę - piszcie ciekawe listy ile możecie, polecajcie tą stronę swoim znajomym - dzięki temu będę mógł obniżać ceny i rozdzielać więcej nagród a wszyscy spragnieni wiedzy znajdą tutaj coś dla siebie.
Serdeczne dzięki! i moje gratulacje!
Dominik Nikelski