Kamil Szmit (szmitek) - strona główna witryny osobistej Wejdź na tą stronę, jeśli chcesz uzyskać moje numery telefonów i adresy e-mail Kamil Szmit (szmitek) - kontakt (Wejdź na tą stronę, jeśli chcesz uzyskać moje numery telefonów i adresy e-mail) Strona mówi dlaczego usunąłem podkład muzyczny na stronach internetowych i pomaga w odtworzeniu własnej muzyki bez zajmowania miejsca na pasku zadań Kamil Szmit (szmitek) - powód rezygnacji z podkładu dźwiękowego i pomoc w odtworzeniu muzyki bez zmniejszania miejsca na pasku zadań (Strona mówi dlaczego usunąłem podkład muzyczny na stronach internetowych i pomaga w odtworzeniu własnej muzyki bez zajmowania miejsca na pasku zadań)
Na tej stronie są hiperłącza do szablonów planu lekcji i mojego planu lekcji (1e, grupa zaawansowana z języka angielskiego i niemieckiego, LO im. Jose Marti w Warszawie) Kamil Szmit (szmitek) - szablon planu lekcji i plan lekcji 1e, grupy zaawansowanej z języka angielskiego i niemieckiego w Liceum Ogólnokształcącym imienia Jose Marti w Warszawie (Na tej stronie są hiperłącza do szablonów planu lekcji i mojego planu lekcji (1e, grupa zaawansowana z języka angielskiego i niemieckiego, LO im. Jose Marti w Warszawie))